Posted in Activiteiten.
Hot 0 favoured

Na de successen dit jaar, 

·         De kick off in maart met de opkomende formatie FUSION. 

·         De Funraising in mei, de primeur van de SJiF veiling wat een geweldig daverend succes is gebleken.

·         De jaarlijkse familiedag en bbq in juni. Een ontspannen doch actieve dag, vol gieren en brullen bij de gezamenlijke spelen zoals Djoel, touwtrekken en zaklopen.

·         Behalve feestvieren en het gezin wat hoog in het vaandel staat bij SJiF, willen we ook zo veel mogelijk kennis delen. In september hadden we presentaties waar misschien niet veel publiek op af kwam maar wat bij de aanwezigen heel veel gehoor en aandacht heeft gekregen.

heeft SJiF tot slot op zaterdag 28 november HET GROTE SJiF JUBILIEUMFEEST.


LELYSTAD IS DE HOOFDSTAD VAN ONZE PROVINCIE DUS EEN BETERE LOCATIE IS NIET TE BEDENKEN. Centraal gelegen en goed te bereiken voor onze vrienden uit het Noorden, het Oosten maar ook uit het Westen van het land. De band Odjoh Samar komt uit het zuiden en zal de feestavond extra vreugde bijbrengen. 

De prachtige Charisma zaal kan 700 vierenden herbergen dus volop ruimte om een groot feest te vieren.

Voor niet meer dan €10 euro heeft u toegang tot zowel het middag als het avondprogramma. Dus voor een "tientje" kunt u de hele dag terecht. 

Van 15-1800 uur de SJIFUN bazaar. Wat vooral voor de kleintjes een genot zal zijn. Zij kunnen zich laten schminken, cup cakes versieren, taartjes eten, knutselen en nog andere leuke activiteiten. 

In de avond zullen de verschillende dansgroepen en de pencak silat groep van SJiF voor u optreden!! Dunya komt met een speciale verrassing. De kleine meisjes hebben een nieuwe dans en de groepen van Javaanse Hofdansen olv Mike Wardi zullen hun primeur beleven.

 

Genoeg redenen om te komen en dit heuglijke feit met ons te vieren. 

 

 

0
Utami Alidarso

Author: Utami Alidarso

8 0 0
Powered by CjBlog